Grįžti į sąrašą
Ankstesnė naujiena
G. Balčas. Krizė – kam grėsmė,...
Sekanti naujiena
Kodėl turime rekordiškai daug...

Viena didžiausių naujienų Lietuvos investavimo rinkoje – investicijų apsauga

2023-07-31 323
Šiandien džiaugiames galėdami pristatyti naujovę – nuo šiol savo investuotojams daliai paskolų siūlysime investicijų portfelio apsaugą iki 500 eurų. Dalis paskolų bus pažymėtos FinoMark BuyBack logotipu, o investuojant į tokias paskolas klientai gaus papildomą užtikrinimą dėl šių investicijų apsaugos. Tokiu būdu, net ir tie žmonės, kurie iki šiol vengdavo išbandyti save investavime, dabar galės tai padaryti investuodami į sutelktines paskolas verslui.

„Šiuo metu įvairių investicijų Lietuvoje turi apie 53% Lietuvos gyventojų. Pati populiariausia investavimo priemonė yra investicinis draudimas, kita, populiarumo neprarandanti – investicija į nekilnojamąjį turtą. Tačiau, reikia suprasti, jog norėdami turėti sveiką investicijų kultūrą, turime užtikrinti priemonių diversifikaciją ir leisti žmonėms išbandyti naujus investavimo būdus. Todėl atliepdami šį poreikį norime paskatinti daugiau žmonių išbandyti investavimą ir užtikrinti, kad jie tai galės padaryti saugiau. Būtent tam skirta FinoMark BuyBack apsauga.” – apie naują projektą kalbėjo FinoMark įmonės vadovas Gražvydas Balčas.

Buyback apsauga yra populiarus instrumentas Europos sutelktinio finansavimo platformose, tačiau Lietuvoje, bent šiuo metu, tokia paslauga plačiai neteikiama. „Tvirtindami paskolas atsižvelgiame į daugybę veiksnių, todėl turime žemus paskolų „default“ rodiklius, dėl to net esant nevisiškai apibrėžtai ekonominei situacijai nebijome didinti investuotojų saugumo, perkeldami dalį rizikos ant pačios įmonės ir partnerio pečių. Matome, kad lietuviai ieško būdų apsaugoti savo turimas pinigines lėšas, rekordiškai kyla indelių kiekiai bankuose, o mes savo ruožtu norime paskatinti rinktis priemonę, kuri gali užtikrinti didesnę grąžą.” – pratęsė G. Balčas.

FinoMark specialistai atidžiai įvertina ir atrenka projektus, tačiau norime atkreipti dėmesį, kad investavimas visuomet yra susijęs su rizika prarasti dalį ar visą investiciją. Rekomenduojame investuoti atsakingai ir investicijas išskaidyti.
loader
Atkreipiame dėmėsį, kad visi vertimai atlikti automatiniu būdu, naudojant Google Translate paslaugą.