Grįžti į sąrašą
Ankstesnė naujiena
Sutelktinio finansavimo rinkos...
Sekanti naujiena
Sutelktinio finansavimo platfo...

„FinoMark“ pradeda bendradarbiavimą su Kauno technologijų universitetu

2021-02-24 1056

"FinoMark“ prisideda prie Kauno technologijų universiteto specializuotos papildomo ugdymo programos „Skilled FinTech“. Ši programa skirta motyvuotiems KTU universiteto studentams įgyti stiprias finansų technologijų srities kompetencijas dirbant aukščiausio lygio finansų technologijų sektoriaus įmonėse, gaunant vertingas šios srities profesionalų konsultacijas ir 5 mėnesių trukmės stipendiją.

„FinoMark“ sveikina prie komandos prisijungus pirmąjį šios programos studentą ir džiaugiasi galimybe prisidėti prie jaunos ir ambicingos asmenybės profesinio tobulėjimo. „FinoMark“ tikisi, kad šio bendradarbiavimo dėka, bus paruoštas stiprus ir konkurencingas kandidatas finansų technologijų darbo rinkai, kuris turės ne tik didelį akademinių žinių bagažą įgytą universitete, bet ir puikiai mokės jas pritaikyti praktikoje.

„Plečiantis finansų technologijų rinkai, į šį procesą žvelgiame globaliai ir esame suinteresuoti, kad šio sektoriaus paslaugos būtų teikiamos kokybiškai ir profesionaliai. Manome, kad atsakomybę paruošti studentą darbo rinkai turi prisiimti ne tik universitetai, bet ir verslo atstovai. Taip užtikrinsime tvarią kiekvieno verslo sektoriaus ateitį“, - sako sutelktinio finansavimo platformos „FinoMark“ vadovas Gražvydas Balčas.

Daugiau apie KTU programą: SKILLed FinTech - Studentams | KTU

loader
Atkreipiame dėmėsį, kad visi vertimai atlikti automatiniu būdu, naudojant Google Translate paslaugą.